Volvo V50 2.0D Eerst twijfelde ik maar ik heb toch de stap gezet. Ik ben echt verrast. De wagen rijdt beter dan ervoor, daarmee bedoel ik dat je je de kracht van koppel toch wel voelt. Team echt beleefd en zeer professioneel. Ik ben zeer tevreden ☺
Mohamed Talbioui
Mijn Alfa Romeo Giulietta 1.4 150 pk laten tunen door het superteam van Ecu soft!!!!πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘πŸ‘πŸ‘
Ben aangenaam verrast van het resultaat!!!
Perfect gedaan en komen hun afspraken allemaal na πŸ‘Œ merci jongensπŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Rudy Niessen
BMW 320D GT stage 1
Super gedaan super resultaat
Jitse Van Vlasselaer
I just do my 2019 RAM and its a big difference. Thank you guys!!
Ionescu Mihai Mihai
K&M Dakwerken
Juist mijn mazda 6 2.2d laten tunen bij ecu soft, en op de terugweg de auto kunnen testen, en Was aangenaam verrast van het resultaat...
Van 175pk naar 218pk
En van 420nm naar 480nm
Zeker een aanrader!!
Vassilis G
Schitterend resultaat met mijn Alfa Romeo.
Van 120pk naar 160pk
Jens Messelier
Super tevreden , enorm verschil om met mijn Dodge ram 1500 te rijden . En heerlijk dat de eco is uitgeschakeld , nu blijft hij rijden op alle 8 cilinders gelijk een Amerikaan hoort te rijden. . Een hoop hp erbij en ook een hoop koppel erbij . Dus super tevreden . Thx ecu-soft .
Francis Van Der Wielen Van Der Wielen
Heb reeds 2 auto's en 1 mobilhome laten tunen. Prima service, mensen met kennis van zaken die hun afspraken nakomen.
Mbt de naservice kan ik geen oordeel vellen. Alle drie werken nog steeds perfect. Wat ik wel zou aanraden is de bancontact te laten herstellen. Maarja, het geld kan je afhalen als je de proefrit. Oja, dat wordt je steeds gevraagd. Dus ik ben een zeer tevreden klant die vandaag...
Eddy Willen
Tuinwerken Eddy Willen
Dinsdag met de Ram 1500 langs geweest.
Was van tevoren een beetje wantrouwend want al eens bij een tuner in Huizen geweest en het resultaat daar was te verwaarlozen.
Maar goed nadat hij klaar was even een proefrit gemaakt en viel gelijk op dat de Ram vanaf lage toeren veel beter oppakt en ook daarna veel beter doortrekt dus ben zeewier tevreden en raad het dan ook iedereen aan.
Wil van Hoven
De auto gisteren opgehaald voor de vooraf afgesproken prijs. De auto voelt direct een stuk prettiger ook omdat een overvol roetfilter verwijderd is wat mijn hoofddoel was. E-soft was zelf zeer enthousiast over het bereikte resultaat toen ik de wagen kwam ophalen. Zeker een aanrader.
Leo Kokkelkorn
Ik ben met mijn skoda superb combi binnen gekomen. Vriendelijk en goed geholpen. Van 150 naar 196 pk gegaan. Auto rijdt super nu en reageert beter. Zeker aanrader.
kevin spee S
Mijn gla laten tunen en man wat een verschil voor een benzine motor !!! Die man weet waarover hij praat. Gewoon top !!!
Willem Tson