Auto chippen, wat is dat nu precies?

Bij het auto chippen ookwel chiptuning genoemd halen wij de informatie van de ECU van uw motor en passen daarop de zogeheten "veiligheidsmarges" aan.
Deze marges zijn in de fabriek aangebracht om er voor te zorgen dat de auto ook in de slechtst denkbare omstandigheden goed blijft presteren. Met name in Europa zijn deze marges over het algemeen veel te ruim gemeten omdat wij wij hier beschikken over relatief goede brandstof en wegen. Door deze marges op de chip op een veilige manier te finetunen haalt u maximaal rendement uit uw motor, vandaar de benaming auto chippen.

De voordelen van uw auto chippen.

Het grootste voordeel van het chiptunen van uw auto is de prestatie optimalisatie. Daarbij moet u denken aan dat uw motor soepler, zuiniger en sneller gaat werken.
Dit zorgt voor een aangenamere beleving tijdens het autorijden of racen.

auto chippen

Vertrouw alleen een expert.

Wanneer u besluit uw auto te chippen bedenk dan goed waar u dit gaat laten doen. Wanneer het tunen niet goed wordt uitgevoerd kan dit onherstelbare schade veoorzaken aan uw motor.
Ecu-Soft  heeft jarenlange ervaring in het auto chippen en wij hebben door de jaren heen een grote tevreden klantenkring opgebouwd.

Bij Ecu-Soft staan wij voor:

  • Transparantie
  • Eerlijk advies
  • Snelle service 
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  • Jarenlange ervaring

Bent u klaar om uw auto te chippen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. 
Nog niet overtuigd? Lees wat onze klanten over ons zeggen.