Bent u op zoek naar een specialist om uw BMW te chiptunen?
Dan bent u bij Ecu-Soft aan het juiste adres. Ecu-Soft in Dilsen-Stokkem is dé BMW tuning specialist van België en Nederland. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een begrip in de wereld van chiptuning en auto modificaties.

Chiptuning is een vak apart.

Tegenwoordig zijn er veel garages die zichzelf een BMW tuning specialist noemen. In de praktijk blijkt helaas dat die claim in veel gevallen onterecht is. Veelal krijgen wij het verzoek van mensen om de gemaakte fouten van andere garages te herstellen. Dit doen we natuurlijk graag voor u maar liever helpen we u direct goed met het chippen van uw BMW. Zoals gezegd is Chiptuning een vak apart en moet u dit altijd laten doen door een expert. Bij chiptuning worden er namelijk aanpassingen gedaan op de ECU van de auto. Dit kunt u zien als het brein van de auto dat alle onderdelen aanstuurt en laat samenwerken. Wanneer er fouten worden gemaakt in de ECU kan dit grote problemen te weeg brengen. Ecu-Soft is gespecialiseerd in chiptuning van alle soorten auto’s maar in het bijzonder ook van BMW’s, Wij durven ons oprecht dé BMW tuning specialist van België en Nederland te noemen

Dé BMW tuning specialist

Zoals als gezegd noemen wij onszelf dé BMW tuning specialist van België en Nederland maar wat onderscheid ons nu van de concurrentie? In de eerste plaats hebben wij jaren lange ervaring in chiptuning, sterker nog het is onze core business! Daarnaast kunt u bij Ecu-Soft altijd vertrouwen op:

  • Vakmanschap & expertise
  • Eigen testbank
  • Eigen software
  • Service die verder gaat dan garantie

Dus twijfel niet langer en laat ook uw BMW chiptunen bij Ecu-Soft en ervaar het verschil!

Meer weten? Bekijk de chiptuning pagina of neem contact met ons op.

Chiptuning Contact