Audi is al jarenlang een van de favorieten merken wanneer het gaat om chiptuning. Audi heeft al decennia de stempel sportieve en kwalitatief hoogwaardige personenauto's te produceren.

Chiptuning Audi A4, A5 of A6

De afgelopen jaren hebben de A4, A5 en A6 diverse metamorfoses ondergaan. Deze sportieve ontwikkeling vertaalt zich ook door naar de wensen van de bestuurder. Want mede afhankelijk van uw wensen kunnen wij het nodige resultaat behalen voor uw Audi A4, A5 of A6. Of u nu op zoek bent naar meer vermogen, een beter rendement en juist een hoger koppelvermogen, samen met u komen we tot het perfecte plaatje en weten wij het maximale uit uw Audi te behalen.

Chiptuning van uw Audi

Chiptuning van uw Audi A4

De Audi A4 is al jarenlang één van de meest populaire middenklasse auto's van Audi. De Audi A4 wordt al sinds 1995 geproduceerd en is nog sinds de eerste introductie altijd te herkennen aan het sportieve en elegante uiterlijk. De Audi A4 (B9) is de meeste recente Audi A4, welke vanaf 2015 wordt geproduceerd. Deze B9 is de opvolger van de B8, welke van 2007 tot 2015 werd geproduceerd. Enige kanttekening is wel dat in 2012 deze A4 een facelift heeft gekregen.

De Audi A4 leent zich doorgaans zeer goed voor chiptuning en hier worden dus ook zeer goede resultaten mee behaald. De Audi A4 B9 is bijvoorbeeld leverbaar met een 1.4 benzinemotor met 150 pk en te verkrijgen tot een 3 liter benzinemotor tot wel 354 pk! Ook de dieselmotoren, welke leverbaar zijn met een 2 liter motor tot een 3 liter motor, lenen zich uitermate goed voor chiptuning en hierbij kan het vermogen dan ook flink toenemen!

Voor een juiste indicatie van de te behalen resultaten kunt u het beste middels het menu uw type Adui A4 kiezen met de bijbehorende motor.

Chiptuning van uw Audi A5

De Audi A5 is een relatief nieuw model van Audi, welke in 2007 werd geïntroduceerd. De A5 is gebasseerd op de 4e generatie van de Audi A4 (B8). Belangrijk onderscheid van de A5 ten opzichte van andere modellen van Audi was dat sinds de Audi 80 er weer een Coupé op de markt kwam van Audi, een sportieve variant binnen de middenklasse.

De Audi A5 is ook alweer toe aan zijn tweede generatie, gepresenteerd in juni 2016. Net als bij de eerste generatie is de nieuwe A5 gebaseerd op de A4. Net als de Audi A4, leent ook de A5 zich zeer goed voor chiptuning. De instapmotorisering bestaat de uit de 2.0 TFSI benzinemotor en de 2.0 TDI dieselmotor, beide voorzien van voorwielaandrijving. Bij zowel de benzine als de dieselmotoren geldt dat bij de zwaardere motoren deze ook geleverd kunnen worden met een vierwielaandrijving.

Gezien de te behalen resultaten voor uw Audi A5 sterk afhankelijk zijn of het de eerste of de tweede generatie betreft en natuurlijk wat voor type motor er in uw A5 ligt, kunt u voor een goede indicatie het beste gebruik maken van de filtering. Zo komt u zeer eenvoudig tot een goede indicatie en kunt u per stage de te behalen resultaten bekijken. Mocht naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Chiptuning Audi A6

De Audi A6 is een personenauto voor de hogere middenklasse. De Audi A6 kenmerkt zich door de fantastische wegligging, zijn stoere en elegante uiterlijk en geweldige prestaties! Dat alles maakt de Audi A6 tot één van de favoriete auto's voor vele autoliefhebbers. Het is daarom ook niet vreemd dat de Audi RS6 C7 momenteel één van de meest gewilde auto's is onder autospotters en daarnaast natuurlijk ook voor degene welke trotse eigenaar hiervan zijn.

Bent u trotse bezitter van een Audi RS6 C7 met 4.0 TFSI Performance? Bekijk dan de te behalen resultaten!

Audi RS6 C7 4.0 TFSI Performance

Ook voor de Audi A6 4Gx, C5 of C6 hebben wij zeer goede chiptuning. Dagelijks verrichtten wij chiptuning voor diverse type Audi A6 en behalen wij zeer goede resultaten. Bent u benieuwd wat voor resultaat we voor uw Audi A6 kunnen behalen? Maak de keuze van het juiste type en motor en bekijk wat u van ons kunt verwachten.