Bij chiptuning denkt u in eerste instantie waarschijnlijk niet aan een camper maar eerder aan een stoere “gepimpte” super snelle sportwagen zoals te zien in films als the fast and the furious en gone in 60 seconds. Maar wist u dat ook uw camper veel beter presteert na onze chiptuning? Ecu-Soft is de chiptuning camper expert van de Benelux.

Wanneer chiptuning camper toepassen?

Wanneer u op vakantie gaat met uw camper wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw mobiele vakantiehuis u onderweg niet in de steek laat. Nu hebben we in België en Nederland geen hele hoge bergen of hele lange stukken snelweg maar wanneer u de landsgrens gepasseerd bent kunt u best eens voor een verassing komen te staan met uw camper.

Wanneer u met uw volgeladen camper bijvoorbeeld in Frankrijk de bergen in rijdt dan moet er behoorlijk wat vermogen aan te pas komen om zonder al te veel problemen de top te bereiken.
Uw rijervaring zal ineens een stuk prettiger worden wanneer u over net wat meer paardenkrachten beschikt om uitdagingen als deze aan te gaan. Bovendien is het nog beter voor uw motor ook.

 chiptuning camper

Ecu-Soft Dé chiptuning camper expert

Bij Ecu-Soft in Dilsen-Stokkem in België hebben we al vele jaren ervaring in het chiptunen van verschillende voertuigen en daarom durven wij ons met recht dé chiptuning camper expert in de Benelux te noemen. Bij Ecu-Soft beschikken we over een eigen testbank en de nieuwste apparatuur. Wij halen ook uit uw camper maximaal rendement, Veilig, snel en voordelig.

Wacht niet langer en laat ook úw Camper Chiptunen.

Afspraak Chiptuning Camper