Al jarenlang zijn wij dé specialist voor chiptuning van diverse type van Citroën. De meest voorkomende modellen voor chiptuning van Citroën zijn de DS3, C4 en C5. Wij leggen u graag uit hoe chiptuning werkt. Heeft u vragen over chiptuning voor Citroën? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij zullen u voorzien van een passend antwoord. 

Chiptuning Citroën DS3, C4 of C5

De Citroën DS3, C4 en C5 zijn doorgaans de meeste gechiptunde modellen van Citroën. De sportieve ontwikkeling van deze modellen van Citroën vertaalt zich door naar de wensen van de bestuurder. 

Bent u op zoek naar meer vermogen, een hoger koppelvermogen of juist meer rendement voor uw Citroën DS3, C4 of C5? Samen bespreken we uw wensen en komen we tot een passende oplossing met het gewenste resultaat.

Chiptuning Citroën DS3

De Citroën DS3 werd geïntroduceerd in 2009 en is de opvolger van de Citroën C2. De DS staat voor Different Spirit en wordt gekenmerkt door zijn sportieve uitstraling. In navolging van de DS3 werden later ook de DS4 en DS5 geïntroduceerd. 

Wat dacht u bijvoorbeeld van 1.2T PureTech Citroën DS3 met 110pk?

Chiptuning voor uw Citroën C4

De Citroën C4 is een compacte middenklasse auto, verkrijgbaar als 3 en 5-deur hatchback.  De Citroën is voorzien van veel vooruitstrevende technische snufjes. De C4 is veel geziene gast wanneer het gaat om chiptuning. Chiptuning voor de Citroën C4 is toepasbaar voor alle generaties.

Chiptuning voor uw Citroën C5

De laatste C5 is inmiddels van de band gerold. De Citroën C5 is een middenklasse personenauto, verkrijgbaar als 5-deurs hatchback en stationwagen. Voor alle generaties van de C5 verrichten wij chiptuning.