Al jarenlang is Ecu Soft dé specialist in chiptuning voor uw Ford. Of we het dan hebben over de doorgaans vaak gechiptunede Ford Mondeo, Fiesta of Focus, of één van de andere modellen van Ford. Wilt u meer weten over hoe chiptuning werkt?

Chiptuning Ford

Of u nu op zoek bent naar meer snelheid, rendement of vermogen voor uw Ford, wij bieden de juiste chiptuning op maat waar u naar op zoek bent. Wij bieden tevens 100% garantie op onze werkzaamheden. Met de juiste chiptuning kan er veel winst qua extra pk's of een hoger koppelvermogen voor uw Ford worden behaald.

Nieuwsgierig geworden welke resultaten we voor uw Ford kunnen behalen? Maak op onze Ford overzichtspagina voor chiptuning de keuze uit het juiste type, model en motor.

Chiptuning Ford

Chiptuning voor uw Ford Mondeo

De Ford Mondeo is een zeer populaire middenklasse personenauto, welke vanaf 1993 wordt geproduceerd. De Ford Mondeo is onder te verdelen in 4 generaties, ook wel bekend onder de volgende benamingen:

  • Mk1 (1993–1996)
  • Mk2 (1996–2000)
  • Mk3 (2000–2007)
  • Mk4 (2007–2013)

De Mondeo is door de jaren populair geworden door zijn verfijnde rijstijl en is ook zeer geliefd als gezinsauto. De Mondeo is verkrijgbaar als hatchback, sedan en als stationwagon. Deze varianten zijn dan ook weer te verkrijgen in een benzinemotor en dieselmotor. 

Beschikt u momenteel over een Ford Mondeo (Mk4) uit 2015 met een 2.0 TDCI 120pk sterke motor? Met een stage 1 chiptuning kunnen we al snel 65pk winst behalen.

Ford Mondeo 2.0 TDCI

Chiptuning Ford Fiesta

Sinds zijn introductie in 1976 is de Ford Fiesta een zeer geliefde compacte personenwagen. Inmiddels zijn we met de Ford Fiesta alweer toe aan de 7e generatie. De Ford fiesta is ook enkel en alleen verkrijgbaar als hatchback. De Fiesta kenmerkt zich door zijn zachte prijs en toch zeer goede rijeigenschappen. 

Sinds het begin van 2017 reden de eerste Ford Fiesta rond van de 7e generatie. Voornamelijk werd de focus gelegd op het interieur. Deze Ford Fiesta is beschikbaar als  1.0 EcoBoost benzinemotor welke 100, 125 of 140 pk levert. De dieselmotoren zijn verkrijgbaar als 1.5 dieselmotor welke 85pk of 120pk levert.

Deze Ford Fiesta van de 7e generatie, maar ook eerdere generaties vanaf het bouwjaar 2003 (Mk5) zijn zeer goed geschikt voor chiptuning. Maak de keuze uit het juiste type en de motor en krijg een goede indicatie van de te behalen resultaten.

Chiptuning Ford Fiesta

Chiptuning voor uw Ford Focus

De Ford Focus is een compacte middenklasseauto welke wordt geproduceerd vanaf 1998 en is de opvolger van de Ford Escort. De Ford Focus is as we speak toe aan zijn 3e generatie, waarbij hij tussendoor welke enkele facelifts heeft ondergaan.

De Ford Focus RS is een echte liefhebbers auto. De Forf Focus RS vanaf 2015 is standaard voorzien van een 2.3T motor welke 350pk levert tegen een koppelvermogen van 440 Nm. Met een stage 3 chiptuning kan er zelfs 70pk en 160 Nm winst worden behaald.

Chiptuning Ford Focus RS 2.3T