Ecu Soft beschikt over een zeer geavenceerde testbank, namelijk die van het Italiaanse merk Bapro. Met deze testbank is het mogelijk om met een simulatie het exacte vermogen (koppel en pk) van uw auto te meten. 

De veel gebruikte testbank meet het vermogen van uw auto onder verschillende omdstandigheden. Er worden simulaties gedaan waarbij uw auto trajecten doorloopt die de auto ook op de weg kan tegenkomen. Zoals het rijden met zware belasting bijvoorbeeld. De software houdt bij hoe uw auto onder verschillende omstandigheden presteert en mogelijke problemen zijn zo snel zichtbaar. 

Bapro testbank

De testbank van Ecu Soft is van het merk Bapro, een bedrijf dat unieke tetbanken levert. De testbanken van Bapro onderscheiden zich door de homoglatie-attest, dit is een attest voor tuningsonderdelen met een E-goedkeuringsmerk. Daarnaast zijn de testresultaten van de testbank zeer nauwkeurig en onderscheidt zich door de hoogstaande kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in een meting met de Bapro testbank of bent u opzoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.