"Wir leben Autos",  dat is al sinds jaar en dag de slogan van Opel. De Duitse autofabrikant produceert al jarenlang kwalitatief hoogstaande personensauto's en bedrijfswagens. Opel, opgericht in 1862 door Adam Opel, heeft met de Opel Insignia, Astra en Vivaro een aantal zeer goed lopende modellen op de markt. In 2012 kwam Opel met de Opel Adam, een personenauto in de miniklasse die natuurlijk een vernoeming is naar de oprichter van Opel. Opel is een automerk met Duitse degelijkheid, qua chiptuning Opel zijn er dan ook zeker interessante mogelijkheden.

Chiptuning Opel Insignia, Astra en Vivaro

Vrijwel dagelijks krijgen wij chiptuning verzoeken voor diverse modellen van Opel. De meest gevraagde modellen voor chiptuning zijn dan toch wel de Opel Insignia, Astra en Vivaro. De Opel Astra is het meest verkochte model van Opel, met wereldwijd ruim 10.000.000 verkochte exemplaren. De Opel Insignia is relatief nieuw en verscheen in 2008 op de markt. De Vivaro is een middelgrote bestelwagen en is in productie sinds het begin van dit millennium.  

Chiptuning van Opel Insignia 

De Opel Insignia is een personenauto in de middenklasse, verkrijgbaar als 5-deurs hatchback, 4-deurs sedan en 5-deurs station. De Insignia kenmerkt zich door zijn sportieve uiterlijk en is sinds 2009 de opvolger van de Opel Vectra en Signum. De Isignia is leverbaar vanaf een 1.4 Turbo benzinemotor of een 1.6 CDTI dieselmotor. Zowel de benzine- als de dieselmotoren van de Opel Insignia lenen zich uitstekend voor chiptuning. 

Kies uw type Insignia met bijbehorende motor op de overzichtspagina van chiptuning voor Opel en krijg een goede indicatie van de te behalen resultaten. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerkingen? Dan horen wij dat natuurlijk graag van u. Doorgaans nemen wij binnen een dag contact met u op een voorzien u van de gewenste informatie over chiptuning van uw Insignia.

Chiptuning van Opel Astra

De Opel Astra is niet voor niets het meest verkochte model van Opel. De ruime compacte middenklasser van Opel biedt ruimte aan vier volwassenen of aan twee volwassenen en drie kinderen. Dit alles maakt de Opel Astra tot de ideale gezinsauto. De Opel Astra is verkrijgbaar als hatchback, sedan en stationwagon. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de generatie Opel Astra, ook diverse coupé, cabrio en cabrio-coupé varianten te vinden. Ecu-Soft verzorgt chiptuning voor de generaties Opel Astra vanaf het bouwjaar 2004. Hieronder vallen de Opel Astra H (2004 - 2009), Opel Astra J (2009 - 2015) en Opel Astra K (vanaf 2015).

Opel Chiptuning

Chiptuning van Opel Vivaro

De Opel Vivaro is uitermate geschikt als bedrijfsauto, maar leent zich ook uitstekend als personenwagen. De Opel Vivaro is beschikbaar in een 9-persoons uitvoering. Omdat de Opel Vivaro voor diverse doeleinden geschikt is, krijgen wij ook regelmatig verschillende wensen vanuit onze klanten. Wij snappen dat u op zoek bent naar meer vermogen wanneer u de Opel Vivaro gebruikt als bedrijfswagen. Dit kan natuurlijk anders zijn wanneer u de Vivaro gebruikt voor persoonlijk gebruik en u bijvoorbeeld op zoek bent naar een hoger rendement en u zuinig rijden belangrijk vindt. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Ecu-Soft.

Beschikt u bijvoorbeeld over de Opel Vivaro van 2016 met een 1.6 Dci motor? Met een stage 1 chiptuning kunt u al snel 25 pk winst behalen.

Opel Chiptuning

Heeft u een Opel en interesse in meer vermogen, minder brandstofverbruik, oftewel... meer rijplezier? Voor alle uitvoeringen van de Opel bent u bij Ecu-soft aan het juiste adres. Middels onze filtering op de overzichtspagina kunt u eenvoudig de mogelijkheden voor chiptuning voor Opel bekijken.

Laat mij meer zien