Ecu Soft Chiptuning is al jarenlang dé specialist in het chiptunen van uw Renault.

Chiptuning Renault

Of u nu op zoek naar meer vermogen , rendement of een hoger koppelvermogen voor uw Renault, met de chiptuning van Ecu Soft weet u zeker dat u krijgt waar u naar op zoek bent. Voor chiptuning bij alle type Renaults bent u bij Ecu Soft aan het juiste adres.

Wij bieden verschillende pakketten aan wanneer het gaat om chiptuning van uw Renault. Kiest u voor het pakket ECO dan behaalt u meer koppel uit uw Renault, daar waarmee we  met het pakket Stage 1, 2, 3, 4 en 5 meer koppel en vermogen uit de motor van uw Renault weten te behalen. 

Hoeveel meer vermogen of koppelvermogen is compleet afhankelijk van het type, model en de motor van uw Renault. Voor een goede indicatie van uw Renault, kiest u op de chiptuning overzichtspagina van Renault voor de te verwachten prestaties.

Chiptuning Renault Megane

De Renault Megane is een zeer populaire middenklasser, weke sinds 1995 wordt geproduceerd. Inmiddels is de Renault Megane alweer toe aan de 4e generatie. Deze vier generaties zijn onder te verdelen in Mk1, Mk2, Mk3 en Mk4. Wij verzorgen chiptuning voor de Renault Megane vanaf de Mk2, dat is vanaf het bouwjaar 2002. 

Wellicht beschikt u over de Renault Megane Mk4(vanaf 2015) met een 1.2 TCE motor. 

Renault Megane Mk4 1.2 TCE

Bent u benieuwd wat voor resultaat we voor uw Renault Megane kunnen behalen? Maak dan de selectie van het juiste type Renault Megane met de bijbehorende motor.

Chiptuning van uw Renault Scenic

Ook voor de Renault Scenic geldt dat de verschillende generaties worden aangeduid met Mk2, Mk3 en Mk4.  De Scenic is tevens ook verkrijgbaar als Grand Scenic.

Beschikt u bijvoorbeeld over de Scenic / Grand Scenic Mk4, gebouwd vanaf 2016, met een 1.6 DCi motor? Dan kunnen we met een stage 1 chiptuning 25 pk winst behalen en kan het koppelvermogen van 320 Nm naar 370 Nm stijgen. 

Scenic / Grand Scenic Mk4 1.6 DCi

Heeft een ander type Renault Scenic? Bekijk dan welke resultaten we voor uw Renault Scenic kunnen behalen. In afstemming met u nemen we de wensen door en zorgen we voor een chiptuning op maat. Tevens bieden wij 100% garantie op onze chiptuning.

Chiptuning van uw Renault Clio

Sinds jaar en dag is de Renault Clio inmens populair  als compacte middenklasser. Inmiddels is de Renault Clio ook alweer toe aan de 4e generatie. Wij verzorgen chiptuning voor de Renault Clio vanaf het bouwjaar 2001, voor diverse type en motoren. 

De Renault Clio is niet meer weg te denken van de Nederlandse en Belgische wegen, wij krijgen dan ook vaak de vraag voor chiptuning van de Renault Clio.

Interesse in chiptuning van uw Renault Clio? Bekijk de mogelijkheden op de chiptuningpagina voor Renault.

Chiptuning Renault

Er zijn verschillende stages en mogelijkheden chiptuning:

Tuning