Zoekt u het beste chiptuning bedrijf van Vlaanderen? Dan bent u bij Ecu-Soft aan het juiste adres! 

Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien wat huiverig bent ten opzichte van chiptuning. Tenslotte worden er aanpassingen gedaan in de software van de motor van uw auto en dat is een essentieel onderdeel van de auto. Het is dan ook belangrijk goed te weten door wie u de aanpassingen laat uitvoeren, zodat u zeker weet dat dit door ervaren en betrouwbare chiptuners gebeurt. Gedurende ons bestaan hebben wij al 1000+ auto's mogen chiptunen van allerlei merken en modellen en wij weten daardoor heel goed wat we doen. Bovendien is iedereen bij Ecu-Soft een autoliefhebber in hart en nieren en vinden wij het net zo leuk als u om de prestaties van uw auto te verbeteren.

Chiptuning Vlaanderen

In Vlaanderen zijn wij een gerenommeerd bedrijf als het gaat om chiptuning en het vervangen van roetfilters. Ons pand ligt in Dilsen-Stokkem en is onlangs helemaal opgeknapt. Terwijl wij uw auto chiptunen kunt u in onze comfortabele wachtruimte rustig een kopje koffie drinken, werken of bijv. lezen. Onze klanten hebben al wel eens gezegd dat de heenreis best lang duurde, maar de terugreis was een groot plezier om te rijden in de gechiptunede auto. Lees hier meer van onze reviews.

Onze ervaren chiptuners kunnen voor vrijwel elk automerk een chiptuning uitvoeren. De basis hiervan is de Stage 1 chiptuning. Hierbij voeren wij een softwarematige aanpassing uit. Ook andere vormen van chiptuning zoals stage 2 of 3, DSG of BDM chiptuning worden door ons uitgevoerd. Belangrijk om te weten is dat voor ons elke opdracht een maatwerkklus is waar wij uitgebreid de tijd voor nemen. Alleen zo kunnen we voor u het beste resultaat behalen.

Welke resultaten kunt u verwachten na chiptuning?

Uiteraard is iedereen benieuwd welk resultaat zal worden gerealiseerd door de chiptuning. Grofweg kunnen wij volgende prestaties verbeteren voor uw auto:

  • Meer vermogen
  • Meer rijplezier
  • Lager brandstofverbruik
  • Toename van koppel of trekkracht

Wilt u voor uw merk en model exact weten welk resultaat u kunt verwachten na chiptuning, kunt u dit op onze website zelf eenvoudig nakijken. 

Hoe presteert mijn auto na chiptuning?

De resultaten na chiptuning verschillen per merk, model en type auto. Wij chiptunen niet alleen personenauto's, maar ook bestelauto's en vrachtwagens. Vooraf laten wij u altijd weten of uw auto geschikt is voor chiptuning.

Bapro testbank

Veel klanten kiezen ervoor om hun auto na de chiptuning op de testbank te laten testen. Onze testbank is een echte Bapro testbank, ook wel vermogensbank genoemd. Op de testbank voeren wij diverse tests uit onder allerlei omstandigheden zodat u een goed overzicht heeft van de bereikte resultaten.

Meer informatie over de testbank

Chiptuning Vlaanderen

Wij staan garant voor het meest optimale resultaat door onze beproefde werkwijze en jarenlange ervaring. Wilt u graag meer informatie ontvangen over chiptuning Vlaanderen? Neem dan contact met ons op.

Ondernemerspark 33
3650 Dilsen-Stokkem
info@ecu-soft.be

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.

0032 (0)89 85 36 00
0032 (0)471 53 82 58