Ecu Soft Chiptuning is al jarenlang dé specialist in het chiptunen van uw Volkswagen.

Chiptuning Volkswagen, voor alle modellen

Bent u op zoek naar meer snelheid, rendement of vermogen voor uw Volkswagen? Voor chiptuning bij alle type Volkswagens bent u bij Ecu Soft Chiptuning aan het juiste adres.

Voor elk type Volkswagen hebben een geschikte methode om meer rendement en vermogen uit uw Volkswagen te behalen. U kunt hierbij dan kiezen tussen verschillende pakketten. Kiest u voor het pakket ECO dan behaalt u meer koppel uit uw Volkswagen, daar waarbij uw het pakket Stage 1, 2, 3, 4 en 5 meer koppel en vermogen uit uw motor weet te behalen. 

De prestaties van een dergelijk pakket kunnen variëren van het type model Volkswagen en de bijbehorende motor.

Hoe werkt chiptuning?

Chiptuning voor uw Volkswagen Passat

Bent u op zoek naar chiptuning van uw Volkswagen Passat? Krijg meer vermogen en een hogere koppel. Dit zal uiteindelijk zorgen voor brandstofbesparing en meer vermogen. 

Heeft u bijvoorbeeld een Volkswagen Passat B7, welke zijn gebouwd tussen 2010 en 2014 met een diesel motor?
Bij een Volkswagen Passat met 2.0 TDI Bluemotion motor kunt u al gauw 40% meer vermogen en 25% meer koppel verkrijgen bij een Stage 2 tuning.

Chiptuning van uw Volkswagen Transporter

Rijdt u momenteel in een Volkswagen Transporter en bent u nog op zoek naar meer rendement, een hogere topsnelheid of juist extra vermogen? Bij Ecu Soft beschikken wij over de juiste chiptuning voor uw Volkswagen Transporter. 

Geïnterreseerd in chiptuning van uw Volkswagen Transporter? Bekijk de mogelijkheden qua chiptuning voor uw Volkswagen Transporter.

Chiptuning voor uw Volkswagen Golf

Regelmatig krijgen we de vraag hoeveel meer vermogen of koppel er met chiptunen is te behalen voor de volkswagen Golf. Dit is mede afhankelijk van uw type Golf en van de motor welke hierin ligt. Heeft uw Volkswagen Golf bijvoorbeeld een benzine of een diesel motor? En van welke bouwjaar is uw VW Golf? Dat zijn grote factoren welke van invloed zijn op de te behalen resultaten.

Chiptuning voor uw Volkswagen Polo

Bent u op zoek naar meer vermogen voor uw Volkswagen Polo? Voor zowel de benzine als diesel motoren van de Volkswagen Polo kunnen wij meer koppel en vermogen behalen.

Beschikt u bijvoorbeeld momenteel over uw de Volkswagen Polo 6R met 1.2 TDI Bluemotion motor en bent u op zoek naar meer vermogen en een hogere koppel? Bekijk dan de mogelijkheden voor uw Volkswagen Polo 6R 1.2 TDI Bluemotion.

Volkswagen Polo 6R 1.2 TDI Bluemotion

Voor de chiptuning van overige varianten van de Volkswagen Polo kijkt u bij ons overzicht.

Bekijk de mogelijkheden voor de Volkswagen Polo

Andere merken waar wij chiptuning voor realiseren: