Fileservice

Ontdek de voordelen en het gebruik van Ecu-Soft chiptuning software.

Het ontwikkelen van software voor chiptuning is onze specialiteit, ons ECU-soft team is gespecialiseerd in het verbeteren van de originele software voor alle wagens, motoren, jet-ski’s, boten, tractoren en vrachtwagens. Dit is zelfs op afstand mogelijk.

U stuurt ons de originele software die u met uw tool heeft uitgelezen per e-mail. We controleren en optimaliseren deze software dan volledig naar uw wensen. Na alle benodigde aanpassingen krijgt u van ons de getunede software per e-mail teruggestuurd.

Op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt zijn er veel hobby tuners die in staat zijn om slechte software te ontwikkelen die wordt verkocht zonder zich ervan bewust te zijn welke consequenties dit met zich mee kan brengen.
Het programmeren van de software is moeilijk. Het vergt kennis, ervaring, dagelijks hiermee bezig zijn en het telkens bijhouden van de laatste technologieën is dus absoluut een must. Wij staan altijd in contact met partners uit de autobranche en met andere grote tuners over heel de wereld. Alleen dankzij de zekerheid van altijd up-to-date zijn kunnen wij snel en flexibel een tuning met kwaliteit aanbieden.

Vragen? U kunt ons 7 dagen per week bereiken telefonisch en per e-mail tussen 9.00u en 22.00u.

Wist u dat in Nederland en België slechts 5% van chiptune software zelf wordt ontwikkeld? Ook de grotere bedrijven kopen vaak bij grote Duitse chiptuners die zelf ontwikkelen. Dit doen ze om verschillende redenen:

  • Gebrek aan kennis, slechts weinig tuners beschikken over de nodige kennis om zelf software te schrijven en om een vermogenscurve te maken in een mooie strakke lijn. 
  • Gebrek aan apparatuur, zelf software ontwikkelen betekent ook de juiste apparatuur in huis hebben en de juiste diagnose tools, dit kost enorm veel geld.

ECU-Soft BVBA onderscheidt zich door enkel zelfgeschreven programma's te leveren. Wij programmeren altijd naar de wensen van de klant, iedere auto is voor ons uniek.

Tot snel bij ECU-Soft.

Ik wil meer informatie  

Terug naar informatie pagina.

© 2024 - ECU-Soft. Alle rechten voorbehouden