Heeft u problemen met uw roetfilter? Bekijk op deze pagina wat wij voor u kunnen doen.

Voordelig de roetfilter laten verwijderen

Indien u zelf het roetfilter al heeft gedemonteerd is de prijs vanaf €349,- voor het aanpassen van de software in dpf off-modus. Dit is per merk/model verschillend. Bel voor de prijs voor uw wagen.

Bijzondere aanbieding: Indien u gebruikt maakt van onze services van roetfilterverwijdering voorzien we voor slechts 100 euro extra uw auto ook meteen van chiptuning/eco tuning!

 

Niet voor de openbare weggebruiker

Zoals aangegeven is het verwijderen van een roetfilter slechts in zeer specifieke gevallen een valabele optie.

Deze dienst is in principe – d.i. op bepaalde wettelijke uitzonderingen na – enkel geschikt voor motorsportliefhebbers (bv. rijden op gesloten circuit, tuningevenementen, enz…).

Indien uw type wagen een roetfilter bevat en er als zodanig mee geregistreerd is geworden op het gelijkvormigheidsattest, dan heeft de verwijdering van het roetfilter tot gevolg dat u zich niet meer met de wagen op de openbare weg mag begeven onder dekking van een Belgische nummerplaat totdat de wagen opnieuw gehomologeerd is geworden (afwijking aan het gelijkvormigheidsattest is bekomen). Ecu-Soft voert enkel de tuningwerken uit en komt niet tussen in het aanvragen van een afwijking, noch geven wij de garantie dat zulke afwijking zal worden bekomen.

Lees steeds onze algemene voorwaarden en contacteer ons indien u meer uitleg wenst te bekomen omtrent de reglementering die van toepassing is.

Direct een afspraak maken