Blog

Wanneer moet ik mijn roetfilter vervangen? Dit is een vraag die ons met regelmaat gesteld wordt. Het eenvoudige antwoord is: “Wanneer uw roetfilter defect is of zo verstopt dat regeneratie niet meer mogelijk is.” Echter is iedere auto en situatie uniek en vaak is vervangen helemaal niet nodig. Het is belangrijk dat wanneer uw auto roetfilterproblemen ondervindt, u direct bij ons aan de bel trekt voor advies. Hoe langer u blijft rijden met een verstopt roetfilter, hoe groter de kans dat het filter vervangen moet worden. Maar hoe weet u nu of u auto roetfilter problemen heeft?
In deze blog geven we 5 veel voorkomende problemen die kunnen wijzen op roetfilter problemen
.

 

Bij het kopen van een auto, maar ook wanneer je deze wilt laten chiptunen kom je telkens de term pk, oftwel paardenkracht tegen. Maar wat houdt pk nu eigenlijk precies in? Ecu-Soft legt uit...

In 2017 werden er maar liefst 546.558 nieuwe auto’s ingeschreven, 1,3% meer dan het jaar voordien. Goed nieuws voor de autoverkoop van België. Lees hier de top 10 automerken van België in 2017.

Onze diensten omvatten naast het ontwikkelen van software voor bijna alle auto’s, vrachtwagen’s, boten, en motoren ook een file service voor garage bedrijven en handelaars die zelf chiptuning in hun assortiment willen toevoegen, ECU-Soft BVBA kan u hiermee op weg helpen en u voorzien van de juiste tools.

Ontdek de voordelen en het gebruik van onze software. Het ontwikkelen van software voor Chiptuning is namelijk onze specialiteit, ons ECU-soft team is gespecialiseerd in de verbetering van de originele software voor alle wagens, Motoren, Jet Ski’s, Boten, Tractoren, Vrachtwagens.