Chiptuning België nodig? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in België dat voor uw voertuig chiptuning kan uitvoeren? Maak dan kennis met Ecu-Soft, gevestigd in Dilsen-Stokkem waar wij autobezitters vanuit heel België verblijden met een voertuig dat betere prestaties levert. Vrijwel elke auto die onze werkplaats verlaat, heeft meer vermogen en geeft de bestuurder meer rijplezier. En dat is precies onze motivatie, want als autoliefhebbers in hart en nieren geeft het ons veel voldoening om uw voertuig betere prestaties te geven.

Wat is chiptuning?

Chiptuning is het aanpassen van de ECU (Electronic Control Unit), oftewel de motorsoftware om deze betere prestaties te laten leveren. Dit kan zijn dat de koppel wordt verhoogd, het brandstofverbruik wordt verminderd of het rendement van het voertuig wordt verbeterd. In alle gevallen zult u merken dat uw voertuig na chiptuning betere prestaties levert.

Chiptuning is bij Ecu-Soft altijd maatwerk voor iedere auto, zelfs voor ieder model verzorgen wij maatwerk chiptuning. Dit komt doordat wij altijd de originele software in het voertuig uitlezen en deze aanpassen. Na aanpassing wordt de software teruggeplaatst in het geheugen van de ECU. 

Testbankmeting

Na het terugplaatsen adviseren wij altijd een testbankmeting. Op onze eigen geavanceerde testbank verrichten wij dan diverse metingen die de prestaties van uw voertuig direct kunnen meten. De Bapro testbank van Ecu-Soft is echt onze trots en de simulaties die wij hier uitvoeren zijn erg betrouwbaar en gevarieerd. 

Testbank chiptuning

Chiptuning België voor vele automerken

Ecu-Soft heeft een bewezen track record in het chiptunen van voertuigen van allerlei automerken, zoals:

Ontdek hier tevens het complete chiptuning België overzicht van Ecu-Soft. In dit overzicht selecteert u direct uw merk, model en type waarna u snel de te verwachten resultaten ziet voor uw voertuig.