Dé specialist in chiptuning voor alle type van Hyundai is Ecu Soft al jarenlang. Doorgaans zien we de Hyundai Tucson, Santa Fe of IX35 als veel gechipte modellen van Hyundai. Maar ook bijvoorbeeld de Hyundai Genises is een veel gezien model voor chiptuning.  Wilt u meer weten over hoe chiptuning werkt? Lees dan gerust eens onze pagina waarin we uitleggen hoe chiptuning werkt. U kunt ons daarnaast altijd contacteren, waarbij we u voorzien van een passend antwoord.

Chiptuning Hyundai Tucson, Santa Fe of IX35

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij voor uw Hyundai Tucson, Santa Fe of IX35 het nodige resultaat behalen. Dit hangt natuurlijk volledig af van uw wensen. Wilt u graag meer vermogen, een hoger koppelvermogen of juist een beter rendement? Samen met u komen we tot het ideale plaatje en bijhalen wij het beste resultaat voor uw Hyundai. 

Chiptuning voor uw Hyundai Tucson

De Hyundai Tucson is de voorloper van de Hyundai IX35, een SUV van het Zuid-Koreaanse merk. De Tucson werd in 2004 voor het eerst geproduceerd. Voor de eerste generatie Hyundai Tucson was deze verkrijgbaar met een 2.0 motor vanaf 112PK. 

Voor een goed overzicht van de modellen van Hyundai Tucson en overige modellen van Hyundai kunt u het beste kijken op de overzichtspagina voor chiptuning van Hyundai.

Chiptuning voor uw Hyundai Santa Fa

De Hyundai Santa Fe de crossover SUV van Hyundai, welke in 2001 als eerste SUV van Hyundai werd geïntroduceerd. De Santa Fe is een maatje groter dan de Tucson en wordt momenteel nog steeds geproduceerd.

De eerste generatie Hyundai Santa Fe werd geproduceerd van 2001 ot 2006, waarna de tweede generatie later in 2006 verscheen. Deze werd geproduceerd tot en met 2012 waarna de volgende generatie verscheen. 

Wij bieden geschikte chiptuning voor alle generaties van de Hyundai Santa Fe, 

Chiptuning Hyundai IX35

Wij bieden chiptuning aan voor de Hyundai IX35 vanaf 2010.

Bent u geïnteresseerd in chiptuning voor uw Hyundai IX35? Bekijk dan de mogelijkheden. 

Wat dacht u bijvoorbeeld van chiptuning voor de Hyundai IX35 met 1.7 CRDI (115pk) motor?