Bent u de trotse eigenaar van een Dodge Ram, Challenger, Charger of ander type Dodge? Dan weet u als geen ander hoe het is om te rijden in een echte muscle car met veel vermogen. Prachtig natuurlijk maar helaas zijn deze wagens niet bepaald de meest zuinige auto’s op de markt. Hoe wel de Dodge altijd een grootverbruiker zal blijven kunt u toch een beetje gaan besparen op uw brandstofkosten en tegelijkertijd meer vermogen en koppel krijgen. Ecu-Soft is gespecialiseerd in Dodge chiptuning en wij kunnen met onze eigen software en testbank zorgen voor meer vermogen en minder brandstofkosten voor uw Dodge.

Wat is Dodge chiptuning?

De term chiptuning is niet bij iedereen even duidelijk. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het niet je auto vol hangen met verlichting, spoilers of andere versieringen. Om een lang verhaal kort te maken is Dodge chiptuning niets anders dan het perfect afstellen van het motormanagement door middel van aanpassingen te maken in de software van de auto. Dit proces is bij elke auto anders en kan zelfs verschillen per type auto. Door het juist afstemmen van het motor management van de auto krijgt uw Dodge meer vermogen, trekkracht en koppel, in de praktijk leidt dit vaak tot efficiënter rijgedrag en dus dalende brandstofkosten. Meer informatie over chiptuning kunt u lezen op de informatie pagina.
Als u ook Dodge chiptuning wilt toepassen op uw auto maak dan een afspraak via onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via het contact formulier of via de livechat op de website.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Dodge chiptuning bij Ecu-Soft

Dodge Chiptuning kan alleen goed uitgevoerd worden wanneer dit met precisie en de juiste kennis wordt gedaan. Wanneer u uw mooie Dodge laat chiptunen bij een onervaren of amateur chiptuner loopt u niet alleen het risico om een slecht resultaat te behalen maar ook het risico op schade aan uw ECU is mogelijk, dit met alle gevolgen van dien. Laat uw Dodge daarom altijd uitsluitend chiptunen  bij een expert met ervaring. Bij Ecu-Soft zijn we uiterst gespecialiseerd in Dodge chiptuning en werken we met onze zelf geschreven software en hebben een eigen in-house Bapro testbank.

Bent u overtuigd en wilt u ook Dodge chiptuning laten toepassen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.


Offerte Dodge chiptuning

Kortom…

 

  • Gespecialiseerd in Dodge chiptuning
  • Jarenlange ervaring
  • Eigen geschreven software
  • Eigen in-house Bapro testbank
  • Voordeligste keuze.