Dinsdag met de Ram 1500 langs geweest.
Was van tevoren een beetje wantrouwend want al eens bij een tuner in Huizen geweest en het resultaat daar was te verwaarlozen.
Maar goed nadat hij klaar was even een proefrit gemaakt en viel gelijk op dat de Ram vanaf lage toeren veel beter oppakt en ook daarna veel beter doortrekt dus ben zeewier tevreden en raad het dan ook iedereen aan.
Wil van Hoven
De auto gisteren opgehaald voor de vooraf afgesproken prijs. De auto voelt direct een stuk prettiger ook omdat een overvol roetfilter verwijderd is wat mijn hoofddoel was. E-soft was zelf zeer enthousiast over het bereikte resultaat toen ik de wagen kwam ophalen. Zeker een aanrader.
Leo Kokkelkorn
Ik ben met mijn skoda superb combi binnen gekomen. Vriendelijk en goed geholpen. Van 150 naar 196 pk gegaan. Auto rijdt super nu en reageert beter. Zeker aanrader.
kevin spee S
Mijn gla laten tunen en man wat een verschil voor een benzine motor !!! Die man weet waarover hij praat. Gewoon top !!!
Willem Tson
Vandaag mijn Ford Focus Wagon 1.5 ecoboost, bouwjaar 2015 en km-stand 47000 laten tunen. Auto ging van 150 naar 190 pk plus een koppel van 340 Nm (was 276). Prima gedaan. Auto hangt beter aan het gas en is duidelijk sneller.
Absoluut een aanrader.
Jos Kuckelkorn
Binnen gekomen met een mondeo150pk buiten met 208pk echt zalig om mee te rijden

Zeer vriendelijke man iemand die zijn job kent een aanrader voor iedereen
jacques jadoul jadoul
Geweldige ervaring. Bij de testrit was ik geschrokken van het grote verschil in vermogen en koppel! Zeker voor herhaling vatbaar met volgende auto's
Ik ben zeer tevreden
Mijn 316d had 117 pk en 260 Mm en heeft nu 184 pk en 400+ Nm
Jayant Sadhoe
Zeer goede ervaring. Men Volvo v40 D2 had 126pk en 281nm. Nu 176pk en 382nm. Het verschil is duidelijk merkbaar, de auto trekt heel goed. Alleen heb ik nog niet gemerkt dat hij zuiniger is, dat kan misschien nog komen.
Jari Ignoul
Zeer tevreden over de uitgevoerde tuning aan mijn Ford Transit 2T 2,0l die maar 139 pk had en nu naar 192 pk plus een zee aan koppel.
Enorm veel kracht in de hernemingen wat voordien niet het geval was .
Het rijden is totaal lineair van o-120 wat zeer plezant is .
Zeer tevreden !
Jammer dat de koffieautomaat stuk was .
Ecu- soft is zeker een aanrader!!
Patrick Boudry
Auto rijdt heerlijk. Verschil meteen te merken nadat de pro zijn werk gedaan heeft. 100% Top en ik raad velen om bij jullie te komen.
Ashwin Ramautar
Auto rijdt super. Echt een aanrader voor iedereen die professioneel wil laten tunen. Thanks
Ashwin Ramautar
Top service!!
A6 laten doen en dik in orde!
Kom hier zeker terug ookal is het een afstand van 225km ;)
Maico Deprez