Topservice van ecu-soft!!!
Mijn wagen was getuned door vastec chiptuning , echter na nameten bleek dat mijn wagen maar 165pk en 357 Nm haalde terwijl mij 190Pk beloofd was !
Nu opnieuw door ecu-soft getuned en perfect 190 pk en 425 Nm zoals het zou moeten zijn.
Merci voor de topservice ��
Kirsty Thijsen
Top en vriendelijk goede service
Gino Trekels
Super tevreden heb mijn eigen wagen laten doen incl poffs and bangs zeer tevreden! En al met een paar wagens van vrienden daar geweest ook super ! Echt een aanrader! Zeker vakmensen!
Gr Dylan bosch
Dylan Bosch
mercedes ML280 laten chippen WAT EEN VERSCHIL!!!echt goed en professioneel gedaan en supervriendelijk, echte aanrader,enige nadeel is dat lampje van tractiecontrole aangaat als je vol gas vertrekt maar dat is GEWELDIG! SUPER!!!
Davy Wederholdt
Afgelopen week mijn Aygo laten chippen door ECU-SOFT. Bij het eerste testrijden al een groot verschil. Bij hoge snelheden wil die m nog lekker doortrekken en de motor loopt veel rustiger en soepeler. De service is zeer goed en ben netjes en snel te woord gestaan. Het pand ziet er mooi en proffesioneel uit. Terwijl mijn auto werd gechipt kon ik in de mooie wachtruimte plaatsnemen onder het genot...
Mikel
roetfilter laten verwijderen en chip op mijn audi a5 dag en nacht verschil echt een aanrader
Allessandro
Opel Zafira B 1.9 cdti 100pk 74kw een Eco-Tuning bij Ecu-Soft heeft inderdaad zin. Verbruik gedaald met 1 liter/100km , wagen rijdt aangenamer, reageert beter ook bij een lager toerental. (deze ervaring geef ik nadat 2500km werd gedaan met de wagen, NA de Eco-Tuning)
LeBragard
audi a5 2.0 tfsi 180 pk laten chippen naar 260 pk , rijd nu soepel en trek goed door. Zeer tevreden een echte aan rader. En als dan ook nog het verbruik minder is super.
Davy
Mercedes Sprinter 310 laten chippen van 95 pk naar 190 pk , dat is een groot verschil niet normaal en rijd ook lekker soepel, moet alles goed vast leggen achter in de bus.
Andy
Ze hebben mijn orlando onder handen genomen, en moet zeggen dat de prestaties dag en nacht verschil zijn. Als ook verbruik bij gewoon rijden ongeveer 1/L 100km is verminderd. Mooi werk en aanrader
Orlando
Mijn bmw 335D dpf laten verwijderen samen met egr deactiveren en een cold air intake systeem van pipercross laten plaatsen. Meteen een op maat gemaakte chiptuning erbij laten uitvoeren om iets meer souplesse te krijgen en het verbruik te laten zakken. Moet zeggen erg vriendelijke ontvangst en ook een heel erg duidelijke uitleg in wat er precies gaat gebeuren en wat de te verwachten winsten...
Sven
Ik heb een paar weken geleden mijn Alfa Romeo 147 1.9JTD laten chippen en mijn egr laten afdichten. In het begin merkte ik niet zodanig veel verschil, buiten dat hij soepelder reed...maar na e goeie 500 km is de Alfa volledig tot leven gekomen. Wat een verschil! zo enorm trekken dat hij doet, rijdt nog eens zoveel soepelder EN het verbruik is enorm gedaald! Ook de service was top! Dit noem ik...
Gyulan