Bij aankomst kon ik meteen binnenwandelen en werd er een reservekopie van de originele software gemaakt. Daarna begon het leuke werk en mocht ik na een klein uurtje een testritje gaan maken. Nu al meteen een verschil, maar moet nog ff een kleine 500km rustig aan doen en dan kan het feest beginnen. Top service en al mijn vragen werden netjes beantwoord. Perfect��
Kevin Vreuls
Mercedes cla laten chippen. Alles goed en vlot verlopen, vriendelijke mensen. Zeer goede prijs! Wachtruimte met koffietje en tv �
Angelo Pulinckx
Enkele weken heb ik de Ford Mondeo station 1.6 ltr diesel bij Ecu-Soft laten tunen maar ook een sportfilter laten plaatsen van Pipercross.
Het is werkelijk een compleet andere auto geworden. Invoegen, inhalen, optrekken maar ook op de snelweg is het nu een plezier om met de auto te rijden.
Ook met een zware dubbelasser achter de auto blijft het plezierig. Ik heb er een compleet testrapport...
Marco Kwakman
Vandaag de Abarth Competizione binnengedaan bij Ecu soft. Snelle service en top info! 2 uur later zaten we al op Circuit zolder en we vliegen in de kuipzetels! Prachtige sound en enorme kracht! Dankzij ecu soft zijn de ponys, mustangs geworden! � Wij komen zeker terug! ��
Nikki Segers
Topservice van ecu-soft!!!
Mijn wagen was getuned door vastec chiptuning , echter na nameten bleek dat mijn wagen maar 165pk en 357 Nm haalde terwijl mij 190Pk beloofd was !
Nu opnieuw door ecu-soft getuned en perfect 190 pk en 425 Nm zoals het zou moeten zijn.
Merci voor de topservice ��
Kirsty Thijsen
Top en vriendelijk goede service
Gino Trekels
Super tevreden heb mijn eigen wagen laten doen incl poffs and bangs zeer tevreden! En al met een paar wagens van vrienden daar geweest ook super ! Echt een aanrader! Zeker vakmensen!
Gr Dylan bosch
Dylan Bosch
mercedes ML280 laten chippen WAT EEN VERSCHIL!!!echt goed en professioneel gedaan en supervriendelijk, echte aanrader,enige nadeel is dat lampje van tractiecontrole aangaat als je vol gas vertrekt maar dat is GEWELDIG! SUPER!!!
Davy Wederholdt
Afgelopen week mijn Aygo laten chippen door ECU-SOFT. Bij het eerste testrijden al een groot verschil. Bij hoge snelheden wil die m nog lekker doortrekken en de motor loopt veel rustiger en soepeler. De service is zeer goed en ben netjes en snel te woord gestaan. Het pand ziet er mooi en proffesioneel uit. Terwijl mijn auto werd gechipt kon ik in de mooie wachtruimte plaatsnemen onder het genot...
Mikel
roetfilter laten verwijderen en chip op mijn audi a5 dag en nacht verschil echt een aanrader
Allessandro
Opel Zafira B 1.9 cdti 100pk 74kw een Eco-Tuning bij Ecu-Soft heeft inderdaad zin. Verbruik gedaald met 1 liter/100km , wagen rijdt aangenamer, reageert beter ook bij een lager toerental. (deze ervaring geef ik nadat 2500km werd gedaan met de wagen, NA de Eco-Tuning)
LeBragard
audi a5 2.0 tfsi 180 pk laten chippen naar 260 pk , rijd nu soepel en trek goed door. Zeer tevreden een echte aan rader. En als dan ook nog het verbruik minder is super.
Davy