toyota chiptuning

Iedereen wil graag optimaal rijcomfort en genieten van een auto die prettig rijdt. Heeft u een Toyota Auris, Aygo, Yaris, Avensis of ander type, dan is dit voor u niet anders. Toyota staat bekend als degelijk merk dat standaard al veel rijplezier biedt. Echter kunt u met een Stage 1 chiptuning dit rijplezier nog verder verhogen en Ecu-Soft realiseert dit graag voor u. Onze chiptuning staat bekend als kwaliteit chiptuning op maat. Wij plaatsen geen standaard chiptuning files, maar kijken echt naar uw auto en de software. Onze passie voor auto's gebruiken wij zo maar al te graag in uw voordeel. Op die manier kunnen wij het maximale bereiken voor elk model Totota.

Voorbeeld chiptuning Toyota Auris

De Toyota Auris is een populair model binnen de Toyota familie. Origineel komt deze wagen met 112 pk vermogen en een koppel van 270Nm. Kan dit beter? Met Ecu-Soft chiptuning kunnen wij zeker een betere prestatie voor de Toyota Auris realiseren, namelijk een vermogen van 150 pk en een koppel van 320Nm. Dit gaat u zeker merken tijdens het rijden.

Ook voor uw Toyota de verbeterde prestaties berekenen?

Bereken hier het vermogen en koppel na chiptuning van uw Toyota

Chiptuning met testbank

U heeft bij Ecu-Soft altijd de mogelijkheid om uw auto voor en na de chiptuning op onze testbank te laten testen. Dit geeft u direct inzicht in de resultaten die met de chiptuning zijn bereikt. Wij maken hiervoor gebruik van onze eigen testbank, de Bapro testbank. Zoals u van ons mag verwachten behoren de Bapro testbanken tot de besten die er zijn en kunnen wij hiermee zeer betrouwbare simulaties doen. 

Bent u overtuigd van de voordelen van Toyota chiptuning of ontvangt u graag meer informatie hierover? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie.